Kristian Meurman – Lapin Kesä.

March 3, 2007 youtubemovie

Youtube Commments:
Ehdottomasti paras laulaja ja esittäjä koko Suomen Idolsin historiassa. Upea ääni, sopivalla tavalla rosoinen, mutta siltikin erittäin kaunis. Taitaa jäädä Arilta voitto saavuttamatta, hivenen liian hempeä on hänen äänensä vielä, vaikkakin viimeisin esitys oli häneltäkin paras mitä on toistaiseksi kuultu. Bändi soittaa todella hyvin taustalla.

Oli todella, TODELLA hyvä esitys ja tulkinta.

Tämä Kristian on todella monipuolisen tuntuinen ja särmikäs laulaja, vetää todella hyvin hiljaiset tunnelmaosuudet ja mahtavasti nämä osuudet joissa ääntä saa käyttää kunnolla. Mahtavaa Meurman, menestystä jatkossakin.

Damn! Aivan mieletön tulkinta, musiikillisesti nappisuoritus, ja tulkitsee omalla persoonallaan biisin. Ei matkintaa vaan kaveria itseään, ja sen kyllä huomaa! Pakkoa toivoa, etteivä pissikset äänestä jotain uutta anttituiskista voittoon pinkeillä kännyköillään…

Tässä laulussa tuli jotenkin hienosti draamaa. Ensin oli vähän huolissaan että mitäköhän tästä tulee, mutta lopuksi on aivan varma että jätkä menee jatkoon. Itseasiassa Kristianin semifinaalivetokin jotenkin yllätti sillä kuinka hyvä se oli. Ensi kerralla Kristian ehkei kuitenkaan enää onnistu yllätämään ainakaan positiivisesti: nyt varmaan kaikki jo odottaa että se tekee jotain tosi hienoa.

ihan uskomatonta mielestäni, Kristian tuo koko idols-ohjelmaan kyl lähes yliannostuksen tyyliä ja laatua. Asennekin on yleisesti kypsä ja läpätkin hyviä.. Tällainen biisi, ja saa toimimaan tälle kohdeyleisölle näin hyvin! Tunne ja tekniikka välittyy hiton hyvin.

En voi lopettaa tän kuuntelemista. Enkä yleensä kuuntele tällaista musiikkia, olin kauhuissani, kun kuulin että Kristian esittää Veskun biisin, mutta sitten kun Kristian aloitti, tuijotin vain suu auki telkkaria… Kylmät väreet menee selkäpiitä pitkin..

Todella loistava tulkinta kauniista kappaleesta!
Aikamieskin herkistyy. Mielettömän hyvältä kuulostava kantava lauluääni hänellä(sopivaa karheutta), joka sopii melkeinpä kappaleen kuin kappaleen vetämiseen.
Ja se on varma juttu, että jos syystä tai toisesta Kristian ei voittoa veisikään, niin jätkä kyllä menestyy! Pidän peukkuja kovasti ja toivon hänelle voittoa. Huutava vääryys on, jos tästä miehestä ei tule uutta tähteä pop-taivaalle.

Alkakaa ihmeessä itkeä siitä kun joku tykkää enemmän Kristianista ku Arista.. Ihme porukkaa. Ja just, keksikää Kristianista pahaa sanottavaa vaan siks, että tykkäätte Arista enemmän.

Tää on täydellinen laulu, ja Entertainerkin kalpenee. Ari on aika yksiulotteinen tään rinnalla, ei voi mitään, vaikka helkkarin hienon biisin vetikin.

Pakko sanoa, ettei kyynel lakkaa tippumasta raavaalla musiikkimiehellä, elämää paljon nähneellä ukolla. Kuunnellut varmaan sata kertaa, aina syvemmälle kolahtaa. Mieletön tunne ja läsnäolo! Olet paikkasi rock-taivaan tähtenä ansainnut Kride, sitä en tiedä josko kisan voitto sinua!

Aivan uskomaton veto, ei voi muuta sanoa! Tota kuunnellessa mieli palaa kesien unohtumattomille Lapin vaelluksille ja pohjoisen luonnon taikaan. Tulee jopa tällaiselle karulle erämiehellekin tippa linssiin ja iho menee kananlihalle tuota kuunnellessa.

Vaihtui ennakkosuosikki meikäläisellä kertaheitolla. Hienoa, Kristian!!!

For you that don’t know, this is actually a finnish song, so don’t take the time to try to understand what he’s singing about. :p (there might be someone who is willing to interpret for you – not me though)
En oo koskaan syytäny rahaa näihin “lähetä tekstiviesti – me valitsemme voittajan” – ohjelmiin, mutta Kristianin voittoon voisi euron tai kaksikin sijoittaa. Eiliseen asti Ari oli ehdoton suosikki, mutta käänty ihan täysin päälaelleen Kristianin esityksen jälkeen.

Kristian-Meurman—Lapin-Kesä.

Advertisements

Entry Filed under: interesting, video, videos, youtube

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

March 2007
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
 
%d bloggers like this: